Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tatra-kanaroog

Argitoidud

Tatra-kanaroog

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
1 kl Toortatar
2 kl Vesi
80 g Mugulsibul
2 spl Või
200 g Broileri-kintsuliha
0.5 tk Tšilli
1 tk Küüslauguküüs
100 g Šampinjonid
2 spl Vesi
Petersell
Sool
1. Vala tatrale keev vesi peale ja hauta mõõdukal kuumusel 15 minutit.

2. Haki sibul, küüslauk ja tšilli ning prae pannil võis läbi.

3. Tükelda kana ja pruunista pannil.

4. Lisa natuke vett ja peterselli ning hauta kana küpsemiseni. Maitsesta soolaga.

5. Serveeri putru ja kana koos. Puista peale värsket lehtpeterselli.


HEA TEADA!
* Pudru võid valmistada ka puljongiga, nii on sellel juba oma maitsenüanss juures.

* Kanakastme hulka võid lisada ka valget veini või miks mitte ka rõõska koort.

* Kasutasime siin roas šampinjone, aga sama hästi sobivad ka kodumaised metsaseened.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 10.nov 2014 09:46
Soovitaks seened eraldi võis praadida, siis jäävad need hästi puhta maitsega, ning roale kõige viimaks lisada. Teine variant on need koos tšilliga pannil läbi raadida, kui sibul ja küüslauk juba klaasjad.
mari 09.nov 2014 18:02
Lugesin 3 korda valmistamise käigu läbi, aga kuskil ei näinud, millal šampinjonid pannile visata.
mari 09.nov 2014 18:01
Lugesin 3 korda valmistamise käigu läbi, aga kuskil ei näinud, millal šampinjonid pannile visata.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke