Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tatrasõrnikud

Argitoidud

Tatrasõrnikud

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kl Peen toortatratang
2 kl Vesi
Sool
Must pipar
Petersell
1 tk Muna
Tatrajahu (paneerimiseks)
4 spl Hapukoor
100 g Kohupiim
1. Vala tatrale keev vesi peale ja hauta mõõdukal kuumusel 15 minutit. Lase pudrul jahtuda.

2. Sega tatrapudru hulka kohupiim ja muna ning maitsesta tainas soola, pipra ja hakitud peterselliga.

3. Puista taldrikule tatrajahu ja tõsta lusikaga selle sisse pannkoogid. Paneeri mõlemalt poolt.

4. Prae sõrnikud pannil kuldpruuniks.

5. Serveeri hapukoorega.

HEA TEADA!
* Sõrnikutaina sisse võid lisada ka praetud sibulat ja/või seeni.

* Sarnaselt võid teha ka magusaid sõrnikuid, lisades taina sisse kuivatatud ploome ja puuvilju.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke