Argitoidud

Tatrasõrnikud

Keskmine hinne: 2.25 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Vala tatrale keev vesi peale ja hauta mõõdukal kuumusel 15 minutit. Lase pudrul jahtuda.

2. Sega tatrapudru hulka kohupiim ja muna ning maitsesta tainas soola, pipra ja hakitud peterselliga.

3. Puista taldrikule tatrajahu ja tõsta lusikaga selle sisse pannkoogid. Paneeri mõlemalt poolt.

4. Prae sõrnikud pannil kuldpruuniks.

5. Serveeri hapukoorega.

HEA TEADA!
* Sõrnikutaina sisse võid lisada ka praetud sibulat ja/või seeni.

* Sarnaselt võid teha ka magusaid sõrnikuid, lisades taina sisse kuivatatud ploome ja puuvilju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa