Argitoidud

Lambalihasupp riisi ja õuntega

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Õunaaia maitsed Autor: Pille Enden
Lambalihasupi keetmine võtab muidugi aega, kuid on igati vaeva väärt. Õunad lisavad tummisele supile hapukust.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane liha potti ja vala peale 2 l või nii palju vett, et liha on kaetud.

2. Kuumuta keemiseni, korja ära vaht ja keeda madalal kuumusel, kuni liha on hästi pehme (umbes 50 minutit, sõltuvalt tükist). Tõsta liha supist välja.

3. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Kuumuta või pannil ning pruunista selles sibul ja küüslauk. Lisa jahu ja pruunista ka see.

4. Vala kõik puljongisse ja lisa ka riis. Tükelda liha ja tõsta tagasi supi sisse.

5. Keeda veel 20 minutit või kuni riis on pehme. Koori õunad ja eemalda südamikud. Lõika õunad kuubikuteks, pane potti ja lase supp veel korraks keema.

6. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta mõni minut, kuni õunad pehmenevad. Serveeri hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa