Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Räimepihvid pesto ja juustuga

Argitoidud

Räimepihvid pesto ja juustuga

Lia Virkus Sügistoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Räimepihve on lihtne valmistada. Saad teha neid nii suurtest kui väikestest räimedest ja just nii mitu räimepihvi inimesele, nagu soovi on. Täidiseks kasuta endale meelepärast juustu ja pestot.

40-60 min

10 minutit + 15–20 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
4 spl Pesto
150 g Riivitud juustu või mahedat sinihallitusjuustu
50 g Või
Must pipar
8 tk Suur räimefilee (või väiksem räimefilee 16 tk)
1. Laota räimepihvid, nahapool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Määri peale pestot ja pudista peale meelepärast juustu. Tõsta peale teine räimefi lee, nahapool üleval.

3. Pane igale pihvile tükike võid ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15–20 minutit.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool