Argitoidud

Räimepihvid pesto ja juustuga

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Sügistoidud Autor: Lia Virkus
Räimepihve on lihtne valmistada. Saad teha neid nii suurtest kui väikestest räimedest ja just nii mitu räimepihvi inimesele, nagu soovi on. Täidiseks kasuta endale meelepärast juustu ja pestot.
Valmistusaeg: 40-60 min

10 minutit + 15–20 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Laota räimepihvid, nahapool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Määri peale pestot ja pudista peale meelepärast juustu. Tõsta peale teine räimefi lee, nahapool üleval.

3. Pane igale pihvile tükike võid ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15–20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa