Argitoidud

Vietnami kana ingveri ja rohelise sibulaga

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lõuna-Vietnamis on see populaarne talveroog. Nad armastavad külmadel kuudel süüa palju ingverit, see soojendab seestpoolt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda kana. Koori ingver ja lõika peenteks ribadeks, porru või sibul 4 cm pikkusteks peenteks ribadeks.

2. Kuumuta pool õlist vokk- või mõnel muul suuremal pannil, kuumuta selles ingverit ja hakitud tšillipipart. Lisa porru või sibularibad, kuumuta kiirelt läbi ja tõsta kaussi ootele.

3. Kalla ülejäänud õli pannile, pruunista kanatükid.

4. Lisa kõrvalepandud ingver, porru ja tšilli, austri-, tšilli- ja sojakaste ning suhkur.

5. Kuumuta kõik koos pannil läbi.

6. Puista peale ka hakitud roheline sibul ja serveeri koos keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ave 21.jaan 2015 15:51
Minu jaoks üks mõnusamaid aasiapäraseid retsepte, mida siit leidnud olen. Teen kindlasti veel!
Siiri Kirikal 14.jaan 2015 10:41
Jah, õnneks on müügil ka gluteenivaba sojakastet :)
Kurrnjäuu 09.jaan 2015 12:58
Gluteenivaba võib olla veidike eksitav, sest enamustes (kui mitte kõigis) sojakastmetes on sees nisujahu (paksendaja esmärgil).
1