Argitoidud

Taipärased krevetid köögiviljadega

Keskmine hinne: 2.19 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mereannisõpradele hõrk ja maitsev roog. Kasuta selles koorimata, külmutatud või hoopis soolvees tiigerkrevette. Kuivata selle roa jaoks krevetid kindlasti köögipaberiga enne pannile panekut, muidu pritsib kuum õli päris valusalt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori vajadusel krevetid, sabad jäta alles. Tükelda tomatid ja paprikad. Lõika sibul õhukesteks sektoriteks,
haki tšilli.

2. Kuumuta õli vokkpannil või paksupõhjalises potis. Lisa krevetid ja keera neid kuumutades õlis, et need saaksid igalt poolt kauni värvi. Tõsta kaussi.

3. Lisa või pannile või potti, samuti tomatid, paprika, tšilli, sibul ja loorberilehed. Kuumuta segades 2 minutit.

4. Kalla juurde vesi, maitsesta soja, suhkru, tšilli- ja tomatikastmega.

5. Sega maisitärklis kõigepealt külmas vees ja siis kastme hulka.

6. Kõige lõpuks lisa krevetid ja serveeri koos keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa