Argitoidud

Hiinapärane sealiha magushapus kastmes

Keskmine hinne: 2.98 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtsalt ja kiirelt valmiv magushapu kaste on meie pere suur lemmik. Keedetud-aurutatud riisiga maitseb imehea.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Alusta kastme tegemisega: koori ja pressi küüslauk, sega kõik kastmeained ja lase maitsestuda 20 minutit.

2. Lõika seafilee 2 x 2 cm tükkideks. Koori ja viiluta punane sibul. Puhasta tšilli seemnetest-vahekodadest ja haki. Haki roheline sibul jämedalt.

3. Keeruta lihatükke korralikult jahus ja küpseta pannil õlis kuldpruuniks. Tõsta taldrikule ootele.

4. Kuumuta samal pannil punane sibul ja kalla peale kaste, kuumuta veel minuti jagu. Lisa ka tšilli ja ananassikonserv koos vedelikuga ning kuumuta veel minutike.

5. Sega maisijahu 1 sl külmas vees ja sega kastmesse, lisa lõpuks ka liha ja rohelised sibulad.

6. Maitsesta soola ja pipraga, serveeri koos riisiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marko 05.nov 2014 16:21
Muidu päris hää, aga jahu nagu palju võitu, järgmine kord peaks nisujahu asemel kasutama mõnd muud tumedat jahu. Ja kindlasti tuleb hea roog, kui teha ananassiga omas mahlas, mitte siirupis. Muidu hää asi ikke.
1