Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Taipärased köögiviljad austrikastmes

Argitoidud

Taipärased köögiviljad austrikastmes

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värsket salatit Tai köögis ei armastata, seeeest aga naudivad nad palju hästi maitsestatud vokitud köögivilju. Siin võid kasutada nii baklažaani, suvikõrvitsat, šampinjone kui ka minimaisi, mis parajasti endale meeldib.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Väike baklažaan
1 tk Väike suvikõvits
4 tk Küüslauguküüs
Tükike ingverit
Õli praadimiseks
3 spl Austrikaste
1 spl Suhkur
1 spl Taipärane sojakaste
Keedetud riis serveerimiseks
Magusterav tšillikaste serveerimiseks
1 tk Väike brokkoli (sobib ka lillkapsas)
1. Tükelda köögiviljad, koori ja pressi küüslauguküüned, haki ingver.

2. Kuumuta õli vokkpannil või paksupõhjalises potis.

3. Voki köögivilju mõni minut, lisa küüslauk, ingver, austrikaste, suhkur ja soja.

4. Kuumuta segades veel 2–3 minutit ning serveeri riisi ja magusterava tšillikastmega.

KOMMENTAARID

Gerda 06.dets 2014 16:33
Väga hea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool