Argitoidud

Taipärased köögiviljad austrikastmes

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Värsket salatit Tai köögis ei armastata, seeeest aga naudivad nad palju hästi maitsestatud vokitud köögivilju. Siin võid kasutada nii baklažaani, suvikõrvitsat, šampinjone kui ka minimaisi, mis parajasti endale meeldib.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda köögiviljad, koori ja pressi küüslauguküüned, haki ingver.

2. Kuumuta õli vokkpannil või paksupõhjalises potis.

3. Voki köögivilju mõni minut, lisa küüslauk, ingver, austrikaste, suhkur ja soja.

4. Kuumuta segades veel 2–3 minutit ning serveeri riisi ja magusterava tšillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Gerda 06.dets 2014 16:33
Väga hea!
1