Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sealiha pirnide ja sinihallitusjuustuga

Argitoidud

Sealiha pirnide ja sinihallitusjuustuga

Lia Virkus Sügistoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Põnev kooslus, kus lihale annavad oma nüansi magushapud pirnid ja soolane sinihallitusjuust. Serveeri juurde kartuleid või riisi.

20-40 min

15 minutit + 20 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
1 spl Õli
2 tk Punane sibul
2 tk Suur pirn
Rosmariinioks
650 g Seavälisfilee
50 g Sinihallitusjuust
Sool
Must pipar
1. Koori sibulad ja lõika 8 sektoriks. Koori pirnid ja lõika neljaks.

2. Kuumuta sibulat, pirne ja rosmariini pannil õlis umbes 5 minutit, kuni need hakkavad karamellistuma. Tõsta siis ahjuvormi.

3. Hõõru lihatükid maitseainetega sisse, pruunista pannil mõlemalt poolt ja tõsta samuti ahjuvormi.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.

5. Pane peale juustutükid ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust on sulanud.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga