Argitoidud

Sealiha pirnide ja sinihallitusjuustuga

Keskmine hinne: 2.53 Allikas: Sügistoidud Autor: Lia Virkus
Põnev kooslus, kus lihale annavad oma nüansi magushapud pirnid ja soolane sinihallitusjuust. Serveeri juurde kartuleid või riisi.
Valmistusaeg: 20-40 min

15 minutit + 20 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibulad ja lõika 8 sektoriks. Koori pirnid ja lõika neljaks.

2. Kuumuta sibulat, pirne ja rosmariini pannil õlis umbes 5 minutit, kuni need hakkavad karamellistuma. Tõsta siis ahjuvormi.

3. Hõõru lihatükid maitseainetega sisse, pruunista pannil mõlemalt poolt ja tõsta samuti ahjuvormi.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.

5. Pane peale juustutükid ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust on sulanud.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa