Argitoidud

Kalkuniahjupraad

Keskmine hinne: 3.25 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibul ja porgand ning poolita.

2. Pruunista liha väheses õlis kuumal pannil.

3. Maitsesta liha soola ja pipraga.

4. Pane kõik komponendid küpsetuskotti, sule kott ja küpseta 150 kraadi juures umbes poolteist tundi.

HEA TEADA!
Tänu küpsetuskotile jääb tulemus nii mahlane, et eraldi vedelikku (vesi või puljong) ei olegi vaja kasutada – lihast ja köögiviljadest eraldub küpsemise käigus piisavalt, et seda hiljem ka kastmena kasutada.
Kalkuniprae kõrvale võid serveerida kuskussi, riisi, kartulit või värsket salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa