Argitoidud

Aasiapärane frikadellisupp

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Sega kõik frikadelliteoks mõeldud komponendid tainaks ja rulli käte vahel suupärasteks frikadellideks.

2. Haki küüslauk, tšilli ja ingver ning kuumuta poti põhjas õlis.

3. Lõika porgand ja porru peenikesteks ribadeks ja kuumuta samuti läbi.

4. Vala juurde vesi, puljongikontsentraat, sojakaste ja lase supipõhjal keema tõusta. Maitsesta suhkru ja laimimahlaga.

5. Lisa supi hulka frikadellid ja keeda keskmisel kuumusel, kuni liha ja köögiviljad on küpsed.

HEA TEADA!
* Sarnase hakklihataina baasil võid valmistada ka pannil praetavaid kotlette. Ka frikadellid võid soovi korral enne supi hulka lisamist korra pannilt läbi lasta, et neile krõbedust lisada.

* Suhkur ja laimimahl on supile vajalikud, sest elavdavad magushapu kombinatsiooniga supi maitset.
Siinne supipõhja retsept sobib tegelikult paljude aasiapäraste suppide valmistamiseks, kalkunifrikadellide asemel võid supile lisada ka kana, kala või mereande.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maret 26.märts 2016 19:28
Väga maitsev supp. Tasub hoida mõni päev külmkapis, maitsed tulevad paremini esile
Tuuli 18.nov 2015 15:05
Väga mõnusa ja lihtsalt valmiva puljongi sai selle retsepti järgi.
1