Argitoidud

Herne ja India pähkli pesto

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Tiina Lebane
3 dl
Vahelduseks traditsioonilisele basiilikupestole saab oivalise pesto ka hernestest ja hernevõrsetest. Hernepesto jääb India pähklite tõttu veidi purusema konsistentsi ja helerohelise värviga, hernevõrsepesto aga peenem ja kaunilt tumeroheline. Mõlemad sobivad hästi võileivakatteks ja muidugi pastaroogade koostisse.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Kui kasutad sügavkülmutatud herneid, vala jäised herned kuuma veega üle ja jäta nõrguma.

2. Tõsta herned, pähklid, basiilikulehed ja puhastatud küüslauguküüned köögikombaini ja purusta ühtlaseks
massiks.

3. Lisa osade kaupa õli ja sidrunimahl ning maitsesta soolaga.

4. Pehmema koostise saamiseks timmi hulka veel mõned lusikatäied õli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
karen 18.nov 2014 11:09
Väga nämm ja lihtne teha!
1