Argitoidud

Mole poblano

Keskmine hinne: 4.33 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mole on Mehhiko köögis tuntud rohkelt eri tšillipipraid sisaldav kaste, millel on regiooniti lugematult versioone. Šokolaad annab sellelegi roale põneva nüansi juurde.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Rösti kuival pannil eraldi seesamiseemned, mandlid ja maapähklid ning pane kombaini.

2. Rösti vähese õli sees ka viilutatud banaanid, pane samuti kombaini. Rösti rosinad ja pane ka kombaini.

3. Lisa pannile pisut õli ja kuumuta läbi tükeldatud tomatid. Kuumuta väheses õlis läbi ka seemnetest puhastatud ja hakitud tšilli. Lisa eelnevalt töödeldud ainetele. Lisa aniisiseemned, nelk ja kaneel.

4. Töötle kõik ained kombainis pastaks. See ongi mole.

5. Kuumuta pannil õli, lisa mole ja nii palju vett, et kaste saaks paksu hapukoore konsistentsi.

6. Sega läbi ja kuumuta, et aroomid ja maitsed paremini esile tõuseks. Lisa šokolaad ja sulata see kuumutades. Maitsesta vähese soolaga.

7. Pruunista kanatükid mõlemalt poolt õlis, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kastmesse ja hauta küpseks.

Serveeri keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa