Argitoidud

Chili con carne šokolaadiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Šokolaad annab sellele vanale heale retseptile hoopis uue näo ja on kastmesse igati sobilik.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Haki veiseliha ja pruunista see kastruli põhjas kuumas õlis mitmes jaos, tõsta kõrvale.

2. Vala natuke õli potti juurde ja pruunista ka hakkliha, tõsta samuti kõrvale.

3. Lisa veel õli ja kuumuta selles hakitud sibulaid ja sellerit 3–4 minutit, kuni on pehmenenud ja
pruunistunud. Sega hulka hakitud tšilli ja pune ning kuumuta veel paar minutit.

4. Tõsta liha ja hakkliha tagasi potti. Lisa suhkur, purustatud tomatid, puljong ja oad. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta kaane all u 2 tundi.

5. Maitsesta soola ja pipraga, sega hulka šokolaad ja kuumuta segades, kuni see ära
sulab. Sega hulka hakitud koriandrilehed.

6. Serveeri riisi, hapukoore ja rohelise sibulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa