Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanasingi-köögiviljaomlett

Argitoidud

Kanasingi-köögiviljaomlett

Tiina Lebane Söö end saledaks
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristi Metsa
Kerge ahjuomlett on parim soojalt ning sobib tervislikuks õhtu- või hiliseks hommikusöögiks kogu perele. Napi kalorsusega toitu võid julgelt süüa korraga 2 portsjonit. Järelejäänud omlett paki portsjonitena toidukilesse ja võta tööle kaasa. 

40-60 min

Retsept
300 g Suvikõrvits
1 tk Punane paprika
1 tk Keskmine sibul
2 tk Küüslauguküüs
250 g Kirsstomatid
200 g Kanasingikuubikud
1 spl Õli
1 dl Hakitud värsked ürdid (tüümian, petersell, murulauk)
1 tl Sool
0.5 tl Purustatud piprasegu
4 tk Muna
200 g Maitsestamata jogurt
1. Lõika suvikõrvits ja paprika 1 cm suurusteks tükkideks. Haki kooritud sibul ja küüslauguküüned peeneks. Poolita kirsstomatid.

2. Lase õli pannil kuumaks ning prae sibul ja küüslauk kergelt läbi.

3. Lisa suvikõrvitsa- ja paprikatükid ning kuumuta segades 3-4 minutit.

4. Sega juurde singikuubikud ning maitsesta ürtide, soola ja pipraga. Vala segu õliga määritud ahjuvormi.

5. Klopi munad lahti ja sega hulka maitsestamata jogurt. Vala muna-jogurtisegu ahjuvormi ja kata tomatipoolikutega.

6. Küpseta ahjuomletti eelsoojendatud 200-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni muna on hüübinud ja omlett hakkab pealt kuldseks värvuma.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes