Argitoidud

Kinoasalat ja lihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Kinoa ehk Tšiili hanemalts ei ole teravili, vaid kuulub hoopis rebasheinaliste sugukonda. Toiduks tarvitatakse taime seemneid. Kinoa asendab hästi teravilju ja on mõnusaks vahelduseks riisile, pastale, kuskussile. See salat on tegelikult Liibanoni tabboulleh, mida tavapäraselt valmistatakse bulgurnisuga. Ent täpselt sama mõnus tuleb kinoaga! Lisandiks küpseta kõrvale laste lemmikud lihapallid, mille koostises pole riivsaia.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Keeda kinoa vastavalt pakil olevale õpetusele. Nõruta.

2. Tükelda kurk väikesteks kuubikuteks. Lõika tomatid neljaks, eemalda seemned koos mahlase seemnekojaga. Tükelda viljaliha kuubikuteks.

3. Lõika granaatõun neljaks sektoriks, eralda seemned.

4. Sega kõik ained omavahel.

Lihapallid
1. Sega kõik ained omavahel.

2. Vormi märgade kätega pallikesed, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

3. Küpseta 220 kraadi juures 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa