Argitoidud

Karrilõhe juustukattega

Keskmine hinne: 3.01 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Poole tunniga saad valmis maitsva piduliku õhtusöögi. Kreemjas juustukate teeb lõheroa eriti mahlaseks. Serveeri kala kuuma riisi ja aurutatud köögiviljadega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika lõhe viiludeks ja pane ahjuvormi.

2. Pese ja ribasta porru, laota lõhele.

3. Sega hapukoor pressitud küüslaugu, karri, soola ja pipraga. Määri segu lõheviiludele ning puista üle juustuga.

4. Küpseta ahjus 225° juures 20–30 minutit ehk kuni kala on küps ja juust sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa