Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Karrilõhe juustukattega

Argitoidud

Karrilõhe juustukattega

Lia Virkus Pereköögi kokaraamat 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Poole tunniga saad valmis maitsva piduliku õhtusöögi. Kreemjas juustukate teeb lõheroa eriti mahlaseks. Serveeri kala kuuma riisi ja aurutatud köögiviljadega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
700 g Lõhefilee
1 tk Väike porru
2 dl Lahja hapukoor
1 tk Suur küüslauguküüs
1 tl Karri
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1 dl Riivitud juust
1. Lõika lõhe viiludeks ja pane ahjuvormi.

2. Pese ja ribasta porru, laota lõhele.

3. Sega hapukoor pressitud küüslaugu, karri, soola ja pipraga. Määri segu lõheviiludele ning puista üle juustuga.

4. Küpseta ahjus 225° juures 20–30 minutit ehk kuni kala on küps ja juust sulanud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke