Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanaampsud sidrunimarinaadis

Argitoidud

Kanaampsud sidrunimarinaadis

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Retsept
500 g Kanafilee
1 tk Muna
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Sidrun
1 spl Sojakaste
1 tl Seesamiõli
4 spl Maisitärklis
2 spl Õli
1. Haki küüslauk, riivi sidrunikoor ja pigista välja mahl.

2. Klopi kausis muna lahti ja sega hulka hakitud küüslauk, sidrunimahl ja riivitud koor, sojakaste, seesamiõli ja maisitärklis.

3. Lõika kana umbes 2 cm suurusteks kuubikuteks.

4. Sega kanatükid marinaadiga korralikult läbi ja jäta tunniks ajaks maitsestuma.

5. Kuumuta pannil õli hästi tuliseks. Lisa jaokaupa kanatükid ja prae kuldpruuniks.

6. Serveeri aasiapäraste kastmetega või sidrunimajoneesiga.

HEA TEADA!
Soovi korral võid kanaampsusid ka sooja kastmega serveerida. Selleks tõsta praetud kanatükid pannile, lisa ühe sidruni pressitud mahl ja sojakastet ning puista üle üle hakitud rohelise sibulaga.
Mõnusa meki saad, kui praed kanatükke maapähkliõlis.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes