Argitoidud

Piimasupp köögiviljade ja täisterajahust klimpidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Söö end saledaks Autor: Tiina Lebane
Kodune, toitev ja tervislik köögivilja-piimasupp sobib nii lõuna- kui õhtusöögiks ning on hea ka tööle kaasa võtta. Estragoni asemel võid klimpe maitsestada ka mõne muu ürdiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Lase piim vaiksel tulel pidevalt segades keema.

2. Sega munad jahuga ning maitsesta soola ja estragoniga.

3. Tõsta klimbid lusikaga keeva piima sisse ja keeda seni, kuni need tõusevad pinnale.

4. Vala juurde juurviljasegu ja lase supil uuesti keema tõusta. Maitsesta soolaga.

5. Tõsta pott tulelt ja hoia enne serveerimist 10 minutit kaane all.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 14.jaan 2015 13:19
Retsepti autor kirjutab: "Tainas jääbki paks, nii et taina lusika küljest lahtisaamiseks tuleb lusikat supi sees leotada. Klimbid teeb ta nimelt suuremad ja kõvemad, et supp ei muutuks sogaseks ja klimp plödiseks" Ühesõnaga, tegemist on oma olemuselt klassikaliste klimpidega.
Maali metsast 13.jaan 2015 11:41
Soovitan retsepti autoril proovida enne teha klimpe 2 munast ja 150 g täisteranisujahust, nonsenss!!! Siia panna ikka läbi proovitud retseptid, kõik ei ole köögikogemusega vanamoorid nagu mina, 70-aastane. Mõni noor inimene arvab, et tulevadki klimbid.
1