Argitoidud

Talvepada

Keskmine hinne: 2.62 Allikas: Talvetoidud Autor: Lia Virkus
Koorene lihapada valmib kõige kiiremini sea välisfileed kasutades. Kui tahad tarvitada muud lihatükki, varu valmistamiseks rohkem aega. Kõrvale paku keedetud riisi ja marineeritud kurki.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika toorvorstid tükkideks ja pruunista pannil, tõsta kõrvale.

2. Puhasta välisfilee, lõika viiludeks ning mudi neid pisut käte vahel.

3. Pruunista lihaviilud pannil õli-võisegus, maitsesta soola, pipra ja majoraaniga. Puista peale jahu ning sega läbi.

4. Lisa lihatükkidele pärlsibulad, pooleks lõigatud oliivid, ribastatud paprikad ja hakitud kurk.

5. Vala peale koor ja vesi ning keeda 15 minutit.

6. Sega hulka vorstitükid ja nõrutatud sibulamarinaad. Puista peale hakitud ürte.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 12.dets 2014 14:56
Tore. Vedeliku kogus sõltubki natuke ka potist, on see pigem lai või kõrge. Mulle meeldib liha hautada enne veega pehmeks ja siis kui see on peaaegu ära keenud, siis lisan alles koore. Nii et võimalusi on siin mitmeid :)
Võhik 11.dets 2014 10:20
Kastme jagu? See ei aita üldse. Panin nii palju, et kõik sisu sai enam-vähem kaetud. Jäi natuke liiga vedelaks, järgmine kord tean paremini.
Siiri Kirikal 11.dets 2014 09:22
No nii kastme jagu.
Võhik 10.dets 2014 18:47
Kui palju vett?
1