Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Talvepada

Argitoidud

Talvepada

Lia Virkus Talvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Koorene lihapada valmib kõige kiiremini sea välisfileed kasutades. Kui tahad tarvitada muud lihatükki, varu valmistamiseks rohkem aega. Kõrvale paku keedetud riisi ja marineeritud kurki.

40-60 min

Retsept
portsjonile
900 g Sea välisfilee
6 tk Toorvorst lambasooles
195 g Pärlsibulad koos marinaadiga
100 g Mustad oliivid (kivita)
2 tk Punane paprika
2 dl Hakitud marineeritud kurk
4 dl Rõõsk koor 35%
1 spl Nisujahu
Majoraan
Must pipar
Sool
KAUNISTUSEKS
Hakitud värsked ürdid
1. Lõika toorvorstid tükkideks ja pruunista pannil, tõsta kõrvale.

2. Puhasta välisfilee, lõika viiludeks ning mudi neid pisut käte vahel.

3. Pruunista lihaviilud pannil õli-võisegus, maitsesta soola, pipra ja majoraaniga. Puista peale jahu ning sega läbi.

4. Lisa lihatükkidele pärlsibulad, pooleks lõigatud oliivid, ribastatud paprikad ja hakitud kurk.

5. Vala peale koor ja vesi ning keeda 15 minutit.

6. Sega hulka vorstitükid ja nõrutatud sibulamarinaad. Puista peale hakitud ürte.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 12.dets 2014 14:56
Tore. Vedeliku kogus sõltubki natuke ka potist, on see pigem lai või kõrge. Mulle meeldib liha hautada enne veega pehmeks ja siis kui see on peaaegu ära keenud, siis lisan alles koore. Nii et võimalusi on siin mitmeid :)
Võhik 11.dets 2014 10:20
Kastme jagu? See ei aita üldse. Panin nii palju, et kõik sisu sai enam-vähem kaetud. Jäi natuke liiga vedelaks, järgmine kord tean paremini.
Siiri Kirikal 11.dets 2014 09:22
No nii kastme jagu.
Võhik 10.dets 2014 18:47
Kui palju vett?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes