Argitoidud

Seene-riisipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maitseka seene-riisitäidisega pirukas on pidusöök taimse toidu austajale.
Valmistusaeg: 40-60 min

25 min + 30 min ahjus

1. Keeda riis pehmeks. Kuumuta ahi 220 kraadini.


2. Sega keedetud riis, kurkum, riivitud sidrunikoor ja tõsta kõrvale.

3. Kuumuta pannil võis hakitud sibulat ja seeneviilusid 3–4 minutit, kuni on pehmed, maitsesta soola ja pipraga ning lase jahtuda.

4. Sega riis, hakitud petersell, kuivatatud jõhvikad ja hakitud munad. Maitsesta segu soola ja pipraga.

5. Rulli tainas 40 x 20 cm plaadiks. Tõsta riisisegu taina keskele ja selle peale seenesegu. Tõsta tainaääred keskele kokku. Määri pealt munaga, raputa peale seesamiseemned ja pane 30 minutiks külmkappi.

6. Küpseta 30 minutit, kuni pirukas on kuldpruun ja krõbe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa