Argitoidud

Taipärane kanapada laimi ja kookosega

Keskmine hinne: 4.12 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Maitsekas laimi-kookosene kaste annab kanapajale mõnusa aasiapärase maitsenüansi. Väike tšillipipar lisab meeldivat teravust ja annab külmal talvepäeval sooja.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja haki sibul, poolita tšilli, eemalda soovi korral seemned ja vahekojad. Tükelda.

2. Rösti pähklid kuival pannil, lase jahtuda.

3. Kuumuta õli poti põhjas, kuumuta sibulaid ja tšillit minut-paar. Lisa juurde kookospiim ja kuumuta keemiseni. Lisa ka suupärasteks paladeks tükeldatud broilerifileed kahes ja lase keeda mõni minut.

4. Maitsesta kalakastme, laimimahla ja -koorega. Vajadusel ka soolaga. Keeda tasasel kuumusel veel 5–10 minutit, kuni broileritükid küpsed. Lisa lõpuks hakitud basiilik ja pähklid.

Serveeri kuuma riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 27.nov 2016 23:29
Väga maitsev roog. Mina praadisin enne kanafileed tükkidena ära, siis lisasin sibula ja viimaks kookospiima.
Saale Jans 25.sept 2015 20:38
Tegin kalakastme ja pähkliteta, väga hea tuli. Teen kindlasti veel.
Hannesh 26.juuli 2015 19:41
Meil jäi kalakaste panemata. Kookos-
piima panin 200ml rohkem. Oli igati söödav ja maitsev suurtele, teistmelistele, kui päris pisikesele. Rohkema piima pärast oli natuke vesisem.
Kata 09.jaan 2015 15:51
Meile maitses väga (va.laps), sai värske tsilli asemel pandud tsilli kastet ja natuke ka kastmepaksendajat. Selline vesine lurr on meie pere jaoks supp. Kalakastet panin ka vähem, sest see hirmus vänge. Maitsed tuleb jah hiljem tasakaalu saada.
SanSan 08.jaan 2015 19:04
Laimimahla võiks lisada rohkem, koori samuti. Siis oleks natuke mõnusam maitse olnud, aga see on täielikult iga inimese maitse asi. Muidu oli roog selline keskpärane, aga samas niivõrd võõrapärast toitu ei oskagi kohe heaks või halvaks pidada. Lihtsalt väga erinev meie tavalisest toidust.
1