Argitoidud

Toortatrasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Tervislik toortatratang koos vürtsika rukola ja mahlakate tomatitega maitseb imehea. Olgu siis kana, väikeste mozzarellapallide või muu meelepärase juustuga. Tatratang pane likku juba eelmisel õhtul, nii ei peagi seda salati jaoks keetma – organism saab tatrast kõik kasuliku otse kätte.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Pese tatar ja pane järgmise päevani likku.

2. Nõruta. Poolita kirsstomatid, lõika kurk poolseibideks. Tükelda brokoli õisikuteks ja keeda 1–2 minutit, nõruta sõelal. Loksuta kastmeained kaanega purgis segamini ja jäta ootele.

3. Pese salatilehed ja kuivata. Laota vaagnale (jäta mõned ka kaunistuseks).

4. Jaota peale ka kurgiviilud, poolitatud kirsstomatid ja brokoliõisikud. Tõsta kuhjakestena vaagnale nõrutatud tatar.

5. Prae kanafileed ja lõika tükkideks, laota salatile.

6. Nirista peale kaste ja kaunista kõrvalepandud salatilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mer 13.nov 2016 10:45
Väga mõnus, värske ja tervislik salat. Tatar jääb vees leotades mõnusalt krõmps. Soovitan!
1