Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Toortatrasalat

Argitoidud

Toortatrasalat

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik toortatratang koos vürtsika rukola ja mahlakate tomatitega maitseb imehea. Olgu siis kana, väikeste mozzarellapallide või muu meelepärase juustuga. Tatratang pane likku juba eelmisel õhtul, nii ei peagi seda salati jaoks keetma – organism saab tatrast kõik kasuliku otse kätte.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
3 dl Toortatar
200 g Punased kirsstomatid
1 tk Värske kurk
2 tk Kanafilee (või mozzarellapallid 200 g)
100 g Rukola või lambasalat
200 g Brokoli
KASTE
0.5 dl Oliiviõli
2 spl Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool
Must pipar
2 tl Mesi
1. Pese tatar ja pane järgmise päevani likku.

2. Nõruta. Poolita kirsstomatid, lõika kurk poolseibideks. Tükelda brokoli õisikuteks ja keeda 1–2 minutit, nõruta sõelal. Loksuta kastmeained kaanega purgis segamini ja jäta ootele.

3. Pese salatilehed ja kuivata. Laota vaagnale (jäta mõned ka kaunistuseks).

4. Jaota peale ka kurgiviilud, poolitatud kirsstomatid ja brokoliõisikud. Tõsta kuhjakestena vaagnale nõrutatud tatar.

5. Prae kanafileed ja lõika tükkideks, laota salatile.

6. Nirista peale kaste ja kaunista kõrvalepandud salatilehtedega.

KOMMENTAARID

Mer 13.nov 2016 10:45
Väga mõnus, värske ja tervislik salat. Tatar jääb vees leotades mõnusalt krõmps. Soovitan!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke