Argitoidud

Kalakoogid ehk kalakotletid maisijahuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Tod man pla ehk praetud kalakoogid on populaarne Tai snäkk või eelroog, mis maitseb hästi ka lastele. Tavaliselt valmistatakse koogid üleni õlis frititult, siinses retseptis kasutatakse vähem õli. Kalakookide kõrvale sobib kenasti magus tšillikaste. Toekamaks eineks paku juurde Tai kurgisalatit (vasakul) ja keedetud või aurutatud riisi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
8 tk

1. Haki sulanud kala köögikombaini lõiketeradega või lase läbi hakk-lihamasina.

2. Sega kõik ained omavahel.

3. Kuumuta pannil umbes poole sentimeetri jagu õli.

4. Vormi käte vahel ümarad lamedad koogikesed, prae neid (vajadusel kahes jaos) mõlemalt poolt paar minutit.

5. Tõsta köögipaberile liigsest rasvast nõrguma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katrin 19.veeb 2015 10:50
Mina olen teinud vähem idamaist varianti. Komarketi lõhehakklihamassile 500g lisan 3 muna, 1 suure hakitud sibula, kuhjaga teelusikatäie Santa-Maria sidruniga kalamaitseainet,-
veidi soola ja sidumiseks 3 kuhjaga supilusikat nisujahu. Tuleb nagu paks pannkoogitaigen, tõsta lusikaga pannile ja praadida mõlemalt poolt kuldpruuniks.
1