Argitoidud

Tom kha gai ehk kana-kookospiimasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Kookospiimasupp on kreemjas ja mahe. Tom kha tähendab kalganisuppi, seega võimalikult originaalilähedaseks tulemuseks kasuta kindlasti galangalit (suure kalganirohu juurt). Valmis supi maitse peaks olema tasakaalustatud, selles leidub nii haput (laimimahl), magusat (kookospiim) kui ka soolast (kalakaste).
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kanafilee ribadeks, viiluta seened. Haki sibul.

2. Eemalda sidrunheinalt roheline varreosa ja valgelt osalt välimine kõva kiht. Haki puhastatud osa diagonaalis õhukesteks viiludeks.

2. Vala potti kanapuljong ja kookospiim. Kuumuta tugevalt keema.

3. Lisa sidrunhein (ka roheline varreosa), galangal ja kahvrilaimi lehed. Keeda 10 minutit.

4. Lisa kana, seened, sibul ning viilutatud tšillikaun. Keeda veel 10 minutit, kuni kana on pehme.

5. Maitsesta supp laimimahla ja kalakastmega. Puista serveerimisel peale koriandrilehti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 07.sept 2015 08:45
Siin on mõeldud galangalit. Näpukas sai ära parandatud. Vabandame segaduse pärast!
Riina 04.sept 2015 21:01
Mis asi see galangilangi veel on? Isegi google ei andnud vastust.
vamps 15.jaan 2015 11:05
Retseptis puudub sidruniheina kogus
1