Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Avokaado-hapukoore saiakate

Argitoidud

Avokaado-hapukoore saiakate

Epp Mihkels Piim lauale ja kõhtu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kreemjas avokaadomääre on kergelt vürtsise maitsega ning sobib hästi punase kala, kalamarja- ja krevetisaiade
peale. Parim määre valmib küpsest avokaadost. Kui poest sellist ei leia, lase avokaadol paar päeva enne kasutamist toatemperatuuril küpseda.

kuni 20 min

Retsept
1 tk Küps avokaado
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1 tk Tšillipipar
2 dl Hapukoor
1 tl Suhkur
1 tl Sool
0.5 tl Jahvatatud valge pipar
1. Poolita avokaado, eemalda seeme ja koori vili.

2. Püreesta viljaliha kahvli või saumikseriga. Lisa laimimahl, et avokaado ei tumeneks.

3. Sega hulka hapukoor, hästi peeneks hakitud tšilli, sool, suhkur ja pipar. Maitse peab jääma kergelt vürtsikas ja magushapu.

4. Serveeri määret saial koos meelepäraste mereandidega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke