Argitoidud

Õuna-juustutäidisega kanafilee

Keskmine hinne: 1.81 Allikas: Õunatoidud salatitest magusani Autor: Pille Enden
Põnev kombinatsioon kanast, õuntest ja juustust. Kasuta täidises mõnda kõvemat tugevamaitselist juustu, näiteks Goudat või Emmentali.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega hakitud õunad riivjuustu ja -saiaga.

2. Vasarda kanafileed toidukile vahel 0,5‒0,6 cm paksuseks. Tõsta õunasegu kanafileedele, keera fileed rulli ja kinnita tikuga.

3. Sulata pannil või ja pruunista rullid igast küljest. Lisa vein ja 0,5 dl vett, kata pann kaanega ja hauta 15‒20 minutit, kuni fileerullid pole enam roosad. Tõsta rullid taldrikutele.

4. Sega 1 sl külma vett maisitärklisega, lisa pannile ja kuumuta, kuni kaste pakseneb. Sega hulka koor, maitsesta kaste soolaga ja vala kanafileedele. Serveeri hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa