Argitoidud

Hernesupp

Keskmine hinne: 3.78 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Maitsev talvine argiroog, mida on ka üsna lihtne valmistada. Parima tulemuse saad suppi suitsuseajalgadega keetes, ent mugavaim on tarvitada sinki. Varu supi tegemiseks paar tundi ja leota kuivatatud herneid üle öö.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Pane herned 1 l veega üheks ööks likku. Vala leotusvesi ära ja pane herned koos 2 l puhta vee, seajalgade, tangude, hakitud sibulate ja loorberilehtedega potti.

2. Keeda 1,5 tundi või kuni herned on pehmed, vajadusel lisa vahepeal vett.

3. Võta seajalad välja. Lõika liha tükkideks ja pane supi sisse tagasi (või lisa nüüd singikuubikud).

4. Keeda 10–15 minutit. Maitsesta vajadusel veel soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa