Argitoidud

Tatra-hakklihahautis

Keskmine hinne: 4.59 Allikas: Oma Maitse Autor: Katrin Press
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pruunista hakitud sibul, jämedalt riivitud porgand ja hakkliha pannil õlis 3–4 minutit, maitsesta soola ja pipraga.

2. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3–4 minutit.

3. Kalla keedetud tatar hakkliha-aedviljasegu hulka, sega läbi ning kuumuta 5 minutit.

4. Puista peale hakitud peterselli ja anna kõrvale hapukoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Naine 07.märts 2016 11:46
Palju tatart vaja on,kas 2tk,nagu tomateid?
lugeja 29.jaan 2016 08:50
Retseptis on ilusti öeldud et lisada keedetud tatar, palun lugeda enne korralikult tekst läbi kui hakata kritiseerima.
fdsafd 04.nov 2015 16:46
No kuulge, sõbrad, retseptis pole öeldud, et vaja on keedetud tatart. Kes süüa mõistab teha, see saab isegi aru, aga kel alles esimesed katsetused, see kallabki toore tatra hakkliha-
aedviljasegu hulka ja kuumutab 5 minutit.
1