Argitoidud

Frikadellisupp

Keskmine hinne: 2.29 Allikas: Oma Maitse Autor: Katrin Press
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Haki sibul peeneks ja prae võiga klaasjaks.

2. Sega hakkliha praetud sibula, ürtide ja munakollasega.

3. Lisa vees või piimas leotatud sai või sepik.

4. Sõltuvalt sööjate vanusest maitsesta või ära maitsesta soola ja pipraga. Sega tainas hoolsalt läbi.

5. Vormi teelusika või märgade pihkude vahel sobiva suurusega pallikesed. Keeda, kuni need pinnale kerkivad, ja siis veel paar minutit.

6. Prae tükeldatud porgand ja hakitud porru võiga peaaegu pehmeks. Tõsta porgand ja porru koos tükeldatud kartuliga keevasse lihapuljongisse. Keeda köögivili tasasel tulel pehmeks.

7. Lisa frikadellid ja lase korraks keema tõusta.

8. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Puista supile hakitud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
merkamerka 22.veeb 2015 11:31
Väga hea mina lisasin frikadelli tainasse tatra idandeid ja supi sisse tilli.
1