Argitoidud

Ahjuõunad mandlite ja iirisekattega

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Oma Maitse Autor: Katrin Press
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Pese, soovi korral koori ja poolitaõunad, eemalda südamik. Laota õunapoolikud võitatud ahjuvormi, lõikepind
allpool.

2. Sega potis mandlilaastud, mage või, fariinsuhkrut, kartulitärklis, rõõska koort, kuumuta keemiseni ning vala õuntele.

3. Küpseta 200-kraadise ahju keskosas umbes 20 minutit, kuni õunad on pehmed.

4. Lase enne serveerimist veidi jahtuda, kõrvale paku pehmet vanillijäätist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marget 16.jaan 2015 10:12
Meie pere lemmik, kõik omaaia õunad saame sel viisil söödud.
1