Argitoidud

Tatra-õunakreem

Keskmine hinne: 4.59 Allikas: Oma Maitse Autor: Katrin Press
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Tõsta sausegurinõusse ahjuõun ilma südamiku ja nahata ning keedetud tatart, lisa sorts keedetud vett ja püreesta hoolikalt. Vajadusel lisa veel vett.

2. Sobivuse korral maitsesta kaneeliga. Kaunista pehmete puuvilja- või marjaampsukestega.


HEA TEADA!
Külmutatud vaarikas jaguneb kergesti üksikute seemnekestade suurusteks palakesteks, kui sellele külmunud olekus veidi survet avaldada. Nii saab neid toidule puistata ja seal sulada lasta, et oleks ilus ja mugav süüa ka kõige pisematel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kandiline 23.jaan 2015 17:15
Tahtsin teha midagi lihtsat. Välja tuli midagi maitsvat :D. Poleks oodanud et tatraga midagi nii maitsvat teha saab. Õunad panin koos nahaga - pole üldsegi paha. Et kreemi vedelamaks saada, kasutasin vee asemel ahjuõuna jogurtit. Serveerisin vaarikate ja hapukoorega.
Helari Saar 23.jaan 2015 17:14
Tahtsin teha midagi lihtsat. Välja tuli midagi maitsvat :D. Poleks oodanud et tatraga midagi nii maitsvat teha saab. Õunad panin koos nahaga - pole üldsegi paha. Et kreemi vedelamaks saada, kasutasin vee asemel ahjuõuna jogurtit. Serveerisin vaarikate ja hapukoorega.
1