Argitoidud

Soe pastasalat fetajuustuga

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Klassikaline kooslus köögiviljadest, pastast ja fetajuustust maitseb hea nii soojalt kui külmalt.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 20–25 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta ahi 230 kraadini. Lõika paprikad pooleks, eemalda seemned ja lõika u 3 cm tükkideks.

2. Lõika baklažaan kuubikuteks ja suvikõrvitsad 0,5 cm viiludeks. Sega köögiviljad 2–3 sl õli, soola ja pipraga.

3. Tõsta ahjuplaadile ja küpseta 20–25 minuti jooksul pehmeks ja kergelt pruunikaks.

4. Keeda pasta rohkes soolakas vees al dente ja nõruta.

5. Sega pasta hulka röstitud köögiviljad, päikesekuivatatud tomatid, rukola- ja basiilikulehed. Sega hulka ülejäänud õli, palsamiäädikas ja purustatud küüslauk.

6. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta salatile fetajuust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa