Argitoidud

Mozzarellaga täidetud paprikad

Keskmine hinne: 2.94 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtne roog, mis oma kergusega ei ole koormaks ka õhtusel ajal. Anšoovisefilee lisab mahedale roale soolakust.
Valmistusaeg: 40-60 min

10 minutit + 30–35 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika paprikad pooleks ja kaabi seemned välja. Määri ahjuvorm õliga ja tõsta paprikapoolikud ahjuvormi, lõikepool üleval.

2. Pane igale põhja õhukesi küüslauguviile ja basiilikulehti. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika tomatid pooleks ja pane paprikatesse. Nirista peale oliiviõli. Kalla vormi põhja natuke vett.

3. Pane vorm ahju ja küpseta 30–35 minutit, kuni paprikad pehmenevad.

4. Lõika mozzarella viiludeks ja pane tomatitele, pane juustu peale anšoovisefileed.

5. Tõsta ahju ja küpseta veel 3–4 minutit, kuni juust ära sulab.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa