Argitoidud

Soolavimb

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Roogi ja puhasta kala.

2. Määri seest ja väljast soolaga kokku.

3. Jäta kala ööpäevaks soolaga seisma.

4. Fileeri soolakala.

5. Serveeri saial sibula ja värske tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
1silmapilk 19.apr 2015 16:17
1 Roogi ja puhasta kala! 2 Kuivata kala salvrätikutega puhtaks ja kuivaks! Mitte mingil juhul pesta, unustage vesi!!! 3 Teesoola-suhkru segu,2osa soolaja 1osa suhkrur! 4 Püherda kala soola-suhkru segus,void ka sisemust püherdada voi raputa! See sool mis kalale külge jääb, on küllaldane..... 5 Keera kala küpsetus- paberisse ja külmikusse.... Head degusteerimist !
1