Argitoidud

Ahvenasupp kinoaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Tõsta üks kala potti ja kata külma veega.

2. Lase veel keema tõusta ja eemalda vaht.

3. Lisa sool, pipar ja loorber ning keeda puljongi valmimiseni.

4. Paralleelselt puljongi keemisega viiluta tomat ja sibul ning suru need teise kala kõhtu.

5. Maitsesta kala soola ja pipraga ning tõsta ahju umbes 15 minutiks 180 kraadi juurde küpsema.

6. Kui puljong on keenud, kurna see teise potti ja lase korraks uuesti keema tõusta.

7. Supi serveerimisel tõsta ahjukala tükid koos tomati ja sibulaga puljongisse ning lisa ka varem keedetud kinoa.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa