Argitoidud

Ahjuomlett spinati ja oliividega

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: Oliiviõli. Rohekuldne väärtuslik nektar Autor: Merrit Kiho
See on peaaegu molekulaargastronoomia – kollasest tavapärasest omletist saab rohekas, kuid söödav kook.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Pese ja haki spinat ning keeda 2–3 minutit vees. Kuivata korralikult.

2. Kuumuta pannil õli ja küpseta spinatit selles mõned minutid.

3. Vahusta munakollased piimaga. Lisa juurde spinat, juust, oliivid, riivleib ja munavalged. Vahusta segu korralikult ja vala oliiviõliga pintseldatud ahjunõusse.

4. Küpseta keskmisel kuumusel umbes 20 minutit, kuni omlett on kenasti jumekas.

HEA TEADA!
Kasuta keskmise või kõrgema intensiivsusega oliiviõli. Küpsetamiseks ei sobi väga mahe ja väga kuldne ning pikemalt seisnud oliiviõli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 22.veeb 2016 09:49
Jah, vaadake kolmandat punkti :)
mutike 20.veeb 2016 18:50
Et mis ma selle täisteraleivaga teen koostisainete nimekirjas. Kui niisama juurdehaukamiseks mõeldud, siis nii võiks ka öelda. Koostisainena eeldaks, et tuleks omleti sisse pudistada???
1