Argitoidud

Merriti meremehekuklid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oliiviõli. Rohekuldne väärtuslik nektar Autor: Merrit Kiho
Kuklid kaovad ahjuplaadilt kiiremini suhu kui saiakorvi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Murenda pärm vette. Lisa oliiviõli, sool, tomatid või pesto ja sega korralikult läbi. Lisa jahud ja sõtku, kuni tainas tuleb kausi küljest lahti. Kata kauss käterätikuga ja lase tainal pool tundi kerkida.

2. Vormi käte vahel pätsikesed (umbes 15 tk) ja lase enne ahju panekut küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil veel pool tundi kerkida.

3. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

HEA TEADA!
Arvatavasti on tainas oliiviõli suhtes vähem tundlikum. Soovitaksin mitte kasutada väga rohelist ja väga intensiivset oliiviõli. Hästi sobib kuldkollane, vähemalt mõne kuu vanune ja hea kvaliteediga oliiviõli
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa