Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Porru-spinatitäidisega koha

Argitoidud

Porru-spinatitäidisega koha

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju

20-40 min

Retsept
2 tk Nahata kohafilee
30 g Või
300 g Porru
2 tk Hakitud küüslauguküüs
0.5 tk Värskelt pressitud sidrunimahl ja riivitud koor
Sool
Must pipar
Õli
Till
200 g Värske või külmutatud spinat
1. Lõika porru pikkupidi pooleks ja pese puhtaks. Näpista värskel spinatil ära varred. Kui kasutad külmutatud spinatit, siis sulata see ja pigista enne kasutamist välja liigne vedelik.

2. Sulata pannil või ja kuumuta porrut u 5 minutit, kuni see on pehmenenud. Lisa küüslauk ja sega veel minuti jagu. Lõpuks viska sekka spinat, sega läbi, maitsesta ja lisa sidrunikoor-mahl.

3. Kuumuta ahi 180 kraadini ning kata ahjuplaat fooliumiga. Maitsesta kalafi leed soola-pipraga ja määri mõlemalt poolt mahedamaitselise õliga.

4. Kata üks fileetükk porru-spinatiseguga, tõsta teine kalatükk peale ja seo nööriga kokku.

5. Küpseta 15–20 minutit. Serveerimisel puista kalale hakitud tilli ja pigista peale pisut sidrunimahla.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes