Argitoidud

Porru-spinatitäidisega koha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Lõika porru pikkupidi pooleks ja pese puhtaks. Näpista värskel spinatil ära varred. Kui kasutad külmutatud spinatit, siis sulata see ja pigista enne kasutamist välja liigne vedelik.

2. Sulata pannil või ja kuumuta porrut u 5 minutit, kuni see on pehmenenud. Lisa küüslauk ja sega veel minuti jagu. Lõpuks viska sekka spinat, sega läbi, maitsesta ja lisa sidrunikoor-mahl.

3. Kuumuta ahi 180 kraadini ning kata ahjuplaat fooliumiga. Maitsesta kalafi leed soola-pipraga ja määri mõlemalt poolt mahedamaitselise õliga.

4. Kata üks fileetükk porru-spinatiseguga, tõsta teine kalatükk peale ja seo nööriga kokku.

5. Küpseta 15–20 minutit. Serveerimisel puista kalale hakitud tilli ja pigista peale pisut sidrunimahla.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa