Argitoidud

Safrani ja tšilliga kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tšilli päike või saatan Autor: Merrit Kiho
Selle maitsetes ühineb karge põhjala tulitava idamaaga. Supi aroom on sõõrmetes pikalt ka pärast taldrikute puhtaks limpsimist.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta sibul, porru, porgand, paprika ja sparglid (otsad jäta kaunistuseks).


2. Aja potis õli keskmiselt tuliseks ning prae selles kergelt tšillikaun läbi, lisa köögiviljad ja prae segades veel mõni minut. Lisa sool ja safran.

3. Kalla potti vein ning lase mõne minuti jooksul alkoholil aurustuda, lisa tomatid ja vesi, alanda veidi kuumust ning lase kaane all 20 minutit podiseda.

4. Sega leeme sisse tükeldatud kala, hakitud till ja koriander ning 1 sl habanerokastet (kui seda ei leia, sobib ka taco-kaste).

5. Keeda paar-kolm minutit, vahetult enne poti tulelt võtmist pigista sisse ühe laimi mahl.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa