Argitoidud

Kirsi-kamamaius

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Üks minu lemmikmagustoite igal talvel, mille teevad eriliselt maitsvaks just külmutatud kirssidest valmistatud hapukas moos ja kama. Keeda moos valmis paar tundi enne söömist või isegi eelmisel õhtul, nii läheb maiuse kokkuladumine kiirelt.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane külmutatud kirsid potti ja kuumuta tasasel tulel keemiseni. Lisa moosisuhkur ja keeda 10 minutit. Jäta jahtuma vähemalt tunniks (moos läheb jahtudes paksemaks).

2. Vispelda kohupiimapasta, toasoe toorjuust, jogurt, suhkur ja kamajahu ühtlaseks massiks. (Vahu võid valmistada ka mõni tund varem ja serveerimiseni külmas hoida.)

3. Tõsta pokaalidesse kihtidena toorjuustuvaht, kirsimoos ja jälle vaht. Kaunista kirsimoosiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa