Argitoidud

Peedisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 500 ml
Valmissuppi 1 l

1. Koori köögiviljad ja haki paari sentimeetri pikkusteks ribadeks.

2. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa hakitud küüslauk ja sibul ning prae keskmisel kuumusel paar minutit.

3. Lisa peet, mustjuur, pastinaak, kapsas ja kuumuta paar minutit.

4. Lisa loorberileht, sidrunimahl ja maitseained ning kuumuta veel mõni minut, aeg-ajalt puulusikaga segades.

5. Lisa kuum vesi ja puljongikontsentraat, kuumuta supipõhja veel umbes viis minutit.

HEA TEADA!
Supi valmistamiseks lisa 500 ml veise- või köögiviljapuljongit.

Sobib serveerida keedetud veiseliha ja hapukoorega.

Supipõhja võid valmistada ka ainult veega, kuid puljongikontsentraati lisades tuleb maitse tugevam.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa