Argitoidud

Fenkoli-tomatisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 750 ml
Valmissuppi 1,5 l

1. Haki sibul, küüslauk ja tšilli.

2. Kuumuta paksupõhjalises potis õli ja selles umbes minut küüslauku, tšillit ja sibulat.

3. Lõika sibul, varsseller, fenkol ja paprika ribadeks, lisa potti ja kuumuta paar minutit.

4. Lisa purustatud tomat ja maitseainesegu ning kuumuta umbes viis minutit.

5. Loputa kinoa külma veega ja pane keevasse vette kümneks minutiks keema. Lisa seejärel koos veega ülejäänud supipõhjale.

HEA TEADA!
Kinoat võib keeta ka tugevas puljongis, siis saab supipõhi juba piisavalt tummine ja lõpliku supi valmistamisel piisab vaid vee lisamisest. Selleks lisa vee hulka kaks puljongikuubikut või kaks supilusikatäit puljongikontsentraati.

Supi valmistamiseks lisa 700 ml puljongit või vett.

Valmissupile sobib lisada küpsetatud mereande, kala või ka kanaliha.

Värsketest ürtidest võid supi hulka lisada peterselli, punet ja/või basiilikut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa