Argitoidud

Oahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kel on tkemalikastet (leiab turult), sobib hästi ka seda lisada. Gruusias tambitakse oad pudrunuiaga peaaegu pudruks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane oad 3–4 tunniks kuni üle öö vette likku. Kalla vesi ära, pane külma veega keema (u 20 minutit).

2. Samal ajal haki sibul, kuumuta pannil õlis klaasjaks, lisa jahvatatud koriander ja vürtsköömned. Kuumuta veel kord läbi ja lisa ka hakitud maitseroheline.

3. Nõruta oad, aga jäta väheke keeduvett potti alles. Purusta oad kergelt pudrunuiaga, lisa pannilt sibul ja maitseroheline. Soovi korral pane juurde ka tkemalikastet.

Serveeri soovitatavalt soojalt, aga maitseb hea ka külmana.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa