Argitoidud

Kanasalat metsiku riisi, avokaado ja suhkruhernestega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda riis vastavalt pakendi juhistele ja jahuta.

2. Maitsesta kanafi lee soola-pipraga ja prae 3–4 minutit. Võta pann tulelt ja lase kanal kaane all u 5 minutit järelküpseda.

3. Viska suhkruherned 40 sekundiks keevasse vette, seejärel kurna ja jahuta kiirelt külma veega.

4. Klopi kokku kastme koostisained. Jaga koostisained taldrikutele või sega lihtsalt suuremas kausis kergelt läbi.

5. Vala peale kaste ja kaunista hernevõrsetega.

HEA TEADA!
Tamari sojakastmeks nimetatakse üldjuhul Jaapani päritolu naturaalselt kääritatud sojakastet, mille valmistamisel ei ole kasutatud nisu. Naturaalse kääritusega toodet tasub eelistada, sest tootmisprotsessi käigus ei lisata kastmele suhkrut ega tehislikke säilitusaineid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa