Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Värske kapsa salat fetajuustuga

Argitoidud

Värske kapsa salat fetajuustuga

Lia Virkus Pereköögi kokaraamat 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See salat sobib suveajal kõikide grillroogade, nii liha, kala, kana kui ka vorstikeste juurde.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Värske kapsas
1 tk Porru
200 g Fetajuust
KASTE
6 spl Oliiviõli
2 spl Valge veini äädikas
1 spl Dijoni sinep
2 tk Küüslauguküüs
Sool
1. Tõmba juurviljakoorijaga kapsast peened ribad. Vala keev vesi peale ja lase paar minutit seista. Nõruta ja loputa külma veega.

2. Lõika pestud porru peenteks ribadeks ja sega jahtunud kapsaga.

3. Valmista salatikaste ja vala kapsale. Sega läbi ning lase maitsestuda 15 minutit.

4. Tõsta serveerimiskaussi ja pudista peale fetajuust.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes