Argitoidud

Omamoodi kanafileesupp

Keskmine hinne: 2.41 Allikas: Tšilli - päike või saatan? Autor: Merrit Kiho
Tuled külmal talveõhtul, kui jäised lumekristallid jäävad vääriskividena su põskedele, sooja tuppa ja seal võtab sind vastu lummav vürtsine aroom. Külm kaob, palmid terendavad.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Küpseta peeneks hakitud küüslauku (väike nipp: kui keskel on roheline võrse, siis kindlasti eemalda see, kuna võrse on halva hingeõhu ja röhitsuste põhjuseks), riivitud ingverit, peenestatud habanerot ja karrit madalal tulel 5 minutit oliiviõlis.

2. Tõsta kuumust ja lisa tükeldatud kanafilee, seened, suhkruherned ja sool. Pruunista pidevalt segades veel 3–4 minutit, lisa vein ja lase aurudel viis minutit välja keeda, kalla sekka kookospiim, lase podiseda veel 10 minutit ning vahetult enne tulelt tõstmist pigista sisse ühe laimi mahl.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa