Argitoidud

Spargelkapsas sidruni ja Parmesaniga

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Nigella Lawson
Kui sidrun välja jätta, söövad mu lapsed spargelkapsast just sellisel kujul kõige meelsamini. Mulle endale meeldib, kui soolasele Parmesanile sekundeerib ka kirbe sidrun. Kui sööte seda pearoana, siis lisage serveerimisel igale portsule kooreta keedetud muna.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda spargelkapsast soolaga maitsestatud vees, kuni varred on pehmed. Kurna, lisa sidrunikoor ja -mahl ning seejärel lisa köögiviljakoorija abil tõmmatud Parmesani- viilakad.

2. Lisa oliiviõli ja sega korralikult, nii et juustuhelbed hakkavad tasapisi spargelkapsa sisse sulama.

3. Enne serveerimist lisa maitse järgi pipart ja soovi korral soola, kuigi seda ei lähe vist eriti vaja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa