Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Spargelkapsas sidruni ja Parmesaniga

Argitoidud

Spargelkapsas sidruni ja Parmesaniga

Nigella Lawson Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kui sidrun välja jätta, söövad mu lapsed spargelkapsast just sellisel kujul kõige meelsamini. Mulle endale meeldib, kui soolasele Parmesanile sekundeerib ka kirbe sidrun. Kui sööte seda pearoana, siis lisage serveerimisel igale portsule kooreta keedetud muna.
kuni 20 min
Gluteenivaba
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
250 g Spargelkapsas
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
30 g Parmesan
1 spl Külmprssi oliiviõli
Sool
Must pipar
1. Keeda spargelkapsast soolaga maitsestatud vees, kuni varred on pehmed. Kurna, lisa sidrunikoor ja -mahl ning seejärel lisa köögiviljakoorija abil tõmmatud Parmesani- viilakad.

2. Lisa oliiviõli ja sega korralikult, nii et juustuhelbed hakkavad tasapisi spargelkapsa sisse sulama.

3. Enne serveerimist lisa maitse järgi pipart ja soovi korral soola, kuigi seda ei lähe vist eriti vaja.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes