Argitoidud

Õunamahlas hautatud kanakoivad

Keskmine hinne: 2.5 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Epp Mihkels
Lihtsasti valmiv roog kanapoolkoibadest, mida tavaliselt kiputakse üksnes ahjus küpsetama või grillima. Kui leiad poest kana pooltiivad, tasub ka neid osta. Hautamiseks sobib eriti kodune õunamahl, mis on mõnusalt hapukas.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul ja küüslauk peeneks. Kuumuta potis õli ja prae sibulasegu klaasjaks. Lisa kanakoivad, parem, kui need on toasoojad, ning prae kergelt läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa õunamahl ning lase roal keema tõusta.

2. Vähenda kuumus miinimumini ning hauta siis kaane all kuni pool tundi, et liha tiiva küljest ilusti eralduks.

3. Maitsesta leent vajadusel veel soola või suhkruga, olenevalt sellest, kui hapu oli mahl. Serveeri keedu- või ahjukartulitega ning näiteks värske porgandi- õunasalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tore 14.apr 2015 15:18
et kokku leppisite,aga postimehe leheküljel ikka kanatiivad .
Ivan 13.apr 2015 10:37
Tere. Leppige kuidagi kokku,et mida te siis ikkagi küpsetate-hautate? Sest kanatiivad ja poolkoivad on veidi erinevad asjad.
1