Argitoidud

Kanasüdame-porgandipada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Epp Mihkels
Lihtne ja odav roog, mis maitseb sama hästi nii riisi, kartuli kui ka pastaga, aga ka niisama. Viimasel puhul lisa pisut rohkem porgandeid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kanasüdamed pikuti pooleks. Haki sibul peenteks kuubikuteks.

2. Kuumuta ahjupotis õli ning prae südametükke, kuni vesi eraldub ja liha hakkab pruunistuma. Lisa sibul ja prae, kuni sibul on klaasjas. Maitsesta soola, pipra ja jahvatatud paprikaga.

3. Vala peale kohvikoor ja lase keema tõusta. Hauta vaiksel tulel 10–15 minutit ning lisa siis sulatatud porgandid.

4. Maitsesta vajadusel veel soolaga ja lase roal podiseda 10 minutit.

Serveerimisel puista üle hakitud maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa